Rijtraining

Neem contact met ons op

Rijtraining

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer dat je niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden of dat je denkt hoe ging dat ook al weer?

Rijtraining

Wie al jaren auto rijdt, went zichzelf een eigen rijstijl (gewoontes) aan. Deze hoeft niet slecht te zijn, maar mogelijk kunnen deze nog beter zodat je veiliger en meer zelfverzeker kunt deelnemen aan het moderne verkeer.

Denk daarbij aan het nieuwe rijden rijden van recht en bochtige wegen (rijlijnen), je leert wat je goed en minder goed doet, en krijgt praktische tips waardoor je minder risico loopt in uiteenlopende verkeerssituaties.

Wat is de opfrisles?

De opfrislessen zijn een speciaal op jou afgestemde les. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

Bijvoorbeeld:

Ook zullen wij kijken hoe met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en hoe we dit eventueel kunnen verbeteren. Verder kijken we naar je theoretische kennis, er is in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd. Het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou!